BREULYFEEST 25-7-2015

 • Zaterdag 25 juli 2015 is het weer zover. Na een geweldig, gezellig en goed  Breulyfeest in 2014 zijn we ervan overtuigd dat we dit in 2015 ook gaan evenaren.  Om twee goeie coverbands te vinden die in de zomervakantie beschikbaar zijn  valt niet altijd mee. Vlak na het laatste Breulyfeest is er al meteen op zoek gegaan naar coverbands, en het is ons gelukt.  De coverband The Euro’s en de band Beat It zullen naar de Breuly komen.

  Beat it beschikt over een ruime ervaring in de entertainment. Van grote projecten  tot begeleiding  van bekende artiesten. Een aantal van deze 6 mans formatie zijn niet geheel onbekend op het Breulyfeest. Een aantal van hun hebben voorheen gespeeld in de voormalige band Beethoven in 2013. Gecombineerd met een een wervelende lichtshow en een LEDwall in XL-formaat beloofd dit weer een bijdrage te zijn aan een succesvol Breulyfeest.

   

   The Euro’s is een 3 mansformatie die alleen de allerbeste hits spelen uit het heden en verleden. Deze energieke show  is in een uniek decor met videowall,  CO2 kanonnen en nog veel meer.!! The Euro’s is geen nieuwe band, maar een band met een nieuwe naam. Voorheen was het 30EUROLIVE, en deze band uit het oosten  is in onze regio zeker wel bekend. Met  meer dan 100 optredens per jaar en ook op de Nijmeegse vierdaagse, Festyland en de Zwarte Cross laten ze zien dat ze alle podia’s aankunnen. Dus daarom staan ze nu ook op het Breulyfeest 2015.

   

   

  Het Breulyfeest is op zaterdag 25 juli 2015 van 19:00 uur tot 00:30 uur. Kom een feestje bouwen onder de sterrenhemel aan de Breuly met live continue muziek. Kom meezingen, meespringen en meegenieten van deze twee top coverbands  met een allebei een unieke show.

  Hopelijk tot ziens op het Breulyfeest.