CARNAVAL 2020

 • We zijn aan het aftellen naar de carnaval. Vele activiteiten zijn al gestart, sommige zijn al klaar en een paar moeten nog beginnen. Maar zeker is dat bij de Toetenburgers op de 4 carnavalsavonden 4 verschillende topbands en/of  topartiesten een feest komen maken. Voor elk wat wils, voor iedereen wat. Diversiteit alom.

   

   

   

   

   

   

   

  Zaterdagavond 22 februari: Perfect Showband (VANAF 20:11 UUR) Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke carnavalsavond van te maken. Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Dit onderscheid hen van vele andere bands!

  Zondagavond 23 februari: JETSET LIVE (VANAF 20:11 UUR) JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor het carnaval bij de Toetenburgers.

  Maandagavond 24 februari: Melrose (VANAF 20:11 UUR) Een waanzinnig spektakel!! MELROSE pakt altijd uit!! Ieder carnavalsfeest wordt iets bijzonders waar nog lang over wordt nagepraat! Niet voor niets 1 van de meest gevraagde bands van Nederland! Een spoor van feest achterlatend!!

  Dinsdagavond 25 februari: Robert Pouwels (VANAF 20:11 UUR) Met de juiste interactie met het publiek weet hij keer op keer weer in te pakken. We kunnen nog meer mooie woorden aan Robert wijden maar een optreden van Robert meemaken is voldoende om je te overtuigen.

  Bestel hier de kaarten

  En kom ook naar onze twee andere activiteiten die voor iedereen toegankelijk is en super gezellig zijn, en bovendien gratis entree.

  Zaterdagochtend 22 februari: kindercarnaval met Music Maatje , (entree gratis VANAF 10:00 UUR)

  Dinsdag familiemiddag 25 februari: Robert Pouwels (entree gratis, VANAF 13:11 UUR)