HALFVASTEN OPTOCHT ANGERLO

  • Aanstaande zondag gaan wij onze titel verdedigen, vorig jaar wisten we met onze wagen en lopers de eerste plaats te behalen in Angerlo en dit jaar gaan we er uiteraard voor om wederom met een eerste plaats naar huis te gaan. Maar daar doen we het niet alleen voor, we zijn trots op onze wagen, zo kleurrijk, zo veel details en dan niet te vergeten de kleding. De kleding past erbij, van gedreven bakkers die een immens grote taart hebben gemaakt, lopende cupcakes tot aan levende cadeautjes, ja, wij zijn dit jaar jarig en bestaan 55 jaar! Dat mag iedereen weten! Angerlo wordt zondag the place to be!

    Als je zelf meeloopt met onze mooie wagen dan natuurlijk ontzettend veel plezier en succes! Vanaf 09.00 kun je terecht in onze wagenbouw-locatie om omgetoverd te worden tot een sluitende vrolijke en feestelijke loper. Als je niet meeloopt dan zien we je natuurlijk graag langs de kant van de weg ergens in Angerlo om samen met ons dit weer mee te mogen maken.

    Hou je niet zo van die optochten maar hou je wel van feestjes? Blokkeer dan alvast 22-23-24 augustus in je agenda want dan gaan we het echt vieren!