MAXI NAAR EK IN AKEN

  • Op 14 juni 2015 vindt in Aken (Duitsland) de Europese Kampioenschappen garde- en showdanssport plaats. Nooit eerder behaalde één van de dansgroepen binnen de cv de Toetenburgers zo’n geweldig resultaat om door te mogen gaan naar de Europese Kampioenschappen. De carnavalsvereniging de Toetenburgers kunnen het niet heugen dat er in het verleden zo’n prestatie hier in de regio is neergezet. Dit is dan ook een unicum. Een dansgroep van cv de Toetenburgers die Zevenaar en de Liemers bij de Europese Kampioenschappen op de kaart zet, grandioos.

    Wij mogen daar als vereniging dan ook zeer trots op zijn en dat zijn wij ook. De maxigarde zaal met haar karakterdans “Tanz der Vampire” voor een geweldig spektakel zorgen. Op dit moment is de groep druk aan het trainen voor het EK en wij hopen dat zij op 14 juni 2015 een geweldige prestatie neerzetten. Wij wensen hen in elk geval veel succes.

    Voor verdere informatie verwijzen wij jullie graag naar onderstaande link: http://www.iig-tanz.de/downloads/pdf/turnierplan.pdf