OPENING CARNAVALSSEIZOEN 2013 – 2014

 • Zaterdag 9 november 2013 is het zover, carnavalsvereniging de Toetenburgers opent samen met Boemelburcht het nieuwe carnavalsseizoen!

  Op deze avond zal de huidige stadsprins Prins Joop de 2e afscheid nemen en zijn wietstok overdragen aan de nieuwe stadsprins van Boemelburcht, welke dit jaar geleverd zal worden door de Toetenburgers.

  Met een speciale en gezellige avond samen met alle carnavalsverenigingen, groepen en elke andere carnavalvierder, wordt de nieuwe stadsprins bekend gemaakt en vervolgens wordt hierop gedronken onder muzikale begeleiding van onze thuisband Papa di Grazzi.

  OPENING BOEMELBURCHT

  Wanneer: 9 november 2013

  Zaal open: 19.15 uur

  Start Opening carnaval: 19.45

  Prijs per persoon: 7,50

  Reserveringen per mail: Wanneer je een mail stuurt aan pronkzitting@toetenburgers.nl kun je je gewenste hoeveelheid kaarten bestellen onder duidelijke vermelding van de reserveringsnaam en de hoeveelheid kaarten.

  Betalingen: De totale kosten van de bestelling kan overgemaakt worden op ons bankrekeningnummer 38.48. 22.460 t.n.v. cv de Toetenburgers, onder duidelijke vermelding van de naam waaronder de reservering is geplaatst en de hoeveelheid gereserveerde kaartjes. De kaartjes kunnen tevens tegen gepaste contante betaling worden afgerekend bij het afhalen van de kaarten.

  Afhalen: 3 november 2013 tussen 10.00 – 11.00 uur in onze Residentie aan de Slenterweg 2 te Ooy.

  Boemelburcht site