PRONKZITTING 16 & 17 NOVEMBER

  • Pronkzitting  de Toetenburgers op zaterdag 16 & zondag 17 november 2013

    Na een grandioze opening van het nieuwe carnavalsseizoen en de bekendmaking van de nieuwe stadsprins van Boemelburcht Wim Jansen 1e & Adjudant Frank  is het tijd om af te trappen met de pronkzitting van de Toetenburgers. De pronkzitting van dit jaar staat in teken van het 55 jarig bestaan van de Toetenburgers en zullen we helaas afscheid moeten nemen van onze Prins Peter de 2e en zijn Adjudant Wim Jansen.

    Een deel van het toneel is omgebouwd tot een radiostudio waar verschillende DJ’s en presentatoren op ludieke wijze de verschillende programmaonderdelen aan elkaar zullen praten. Naast enkele formele plechtigheden zit het programma vol humor, prachtige showdansen, zang en muziek. Het geheel doorspekt met de humoristische DJ’s, die live presenteren en daarbij enkele artiesten in de studio ontvangen voor een kort interview.
    Deze jubileumuitzending is uniek en mag je daarom vooral niet missen. Het zijn er twee; op zaterdag 16 november en zondag 17 november. Voor de pronkzittingen zijn er nog enkele kaarten beschikbaar, heb je nog geen kaarten stuur dan snel een email naar pronkzitting@toetenburgers.nl zodat dit alsnog geregeld kan worden.

    Kosten per kaartje voor niet leden zijn € 7,50,-. Voor leden is de toegang gratis echter dien je wel in het bezit te zijn van een entree bewijs. Om 18.45 uur gaat de zaal open en om 19.19 uur zal het programma starten.