PRONKZITTING AVONDEN

 • Beste carnavalsvierders,

   

  Hierbij nodigen wij jullie uit voor onze jaarlijkse pronkzitting van carnavalsvereniging de Toetenburgers welke wordt gehouden op zaterdag 15 en zondag 16 november 2014.

  Afgelopen 2 jaar hebben we de pronkzitting geprobeerd in een nieuw jasje te steken, hier hebben we van geleerd en daarom gaan we dit jaar weer terug naar onze pronkzitting-roots. De pronkzitting wordt weer “Olderwets gezellig”.

  Op beide avonden zullen jullie worden verrast door een programma vol amusement. Natuurlijk zullen de dansgroepen, Raad van Elf en Toetenburgerzangers hun stuk opvoeren, maar ook dit jaar is er méér. Oude herinneringen zullen worden opgehaald en er wordt naar de toekomst gekeken. Er zal afscheid worden genomen van onze geweldige stadsprins Wim de 1ste en adjudant Frank, er wordt afscheid genomen van onze twee fantastische hofdames Vere en Ilse, er wordt afscheid genomen van onze geeerde president Tonnie. Voor deze mensen waarvan afscheid wordt genomen zijn ook weer de juiste personen gevonden die hun taken met dezelfde inzet weer overnemen. Hoogtepunt van de avond zal de Toetenburgprijs zijn. Het belooft een gezellige avond te worden vol cabaret, zang en dans.

  Om van het begin tot het einde van deze olderwetse pronkzitting te kunnen genieten, verzoeken wij jullie om bijtijds in de zaal aanwezig te zijn. Vanaf 18.45 uur gaan de deuren open en om 19.19 uur zal het doek open gaan.