BREULYFEEST

Een jubileumeditie van deze zomerse traditie!

Het Breulyfeest viert op 22 juli 2017 zijn 25ste jubileumfeest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is inclusief een uniek T-shirt t.w.v. €9,95 wat ook tevens je entree bewijs is.

Aanvang: 19:00 uur

adres: Breulylaan 1 Zevenaar

Minimum leeftijd 18 jaar. Legitimatie verplicht.

Sharon Doorson

Sharon Doorson: ”Mijn sound omschrijf ik als moderne Popmuziek, met elektronische invloeden en krachtige/gevoelige R&B vocalen. Het is heerlijk om te zingen vanuit je hart! Passie is voor mij het woord dat mijn muziek het beste omschrijft: kwetsbaar, puur, maar toch ook sterk. Ik wil mijn ervaringen delen met mijn fans/luisteraars en laten horen dat niemand perfect is, maar dat je altijd moet blijven vechten voor wat je wilt. Samen staan we sterk & liefde overwint alles!”  Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET LIVE!haal je high energy en de absolute top in huis.

http://www.sharondoorsonworld.com/

 

JETSET LIVE!

Staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, knallende shooters en CO2 kortom een genot om naar te kijken. Met een custom made licht- en VJ-show en knallende shooters is het één en al energie op het podium. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt.

Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, bent u in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren.

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest!

http://www.jetsetlive.nl/

 

Grooveline

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall, maakt Grooveline van elk optreden een intense feestbeleving. Laat je verrassen door een spetterende show met de beste disco classics, de lekkerste hits van de 90’s en de nieuwste songs van dit moment! Om de show compleet te maken wordt er gebruik gemaakt van een indrukwekkende LED wall en 2 stijlvolle showtrappen. Dit zorgt er voor dat de muziek op originele wijze, visueel wordt ondersteund tot een spectaculair hoogtepunt!  Met deze ingrediënten is een optreden van Grooveline een performance van topniveau en gaat gegarandeerd het dak eraf!

http://www.grooveline-band.com/

 

Check ook onze facebook : Wordt je 25 jaar in juli? Dan trakteren de Toetenburgers je op een taart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Geschiedenis Breulyfeest:

Al jaren verzorgt onze vereniging  het buitenfeest ‘aan de oevers van de Breuly’, een pittoreske locatie tussen Ooij en Zevenaar.

Deze feestavond werd voor het eerst gehouden in 1993 en kreeg de naam “Midzomer carnaval”. Het feest werd georganiseerd door een groep enthousiaste leden van de Toetenburgers, die een extra feest wilden organiseren tussen carnaval en de pronkzittingen in. De naam ´Midzomer carnaval´ verwaterde, omdat er steeds meer werd gesproken over ´het feest aan de Breuly´. Toetenburgers heeft deze trend overgenomen en heeft de naam veranderd in ´het Breulyfeest´.

Bij aanvang werd gedacht aan een feest voor ongeveer 500 bezoekers. Dit bleek al gauw anders uit te pakken, waarbij het aantal bezoekers laatste jaren varieert van 1500 tot 2000 bezoekers.

Het Breulyfeest wordt gekenmerkt door haar buitenlocatie aan de Breuly, goede muziek door twee bands op een groot podium en de gemoedelijke sfeer.

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van vele vrijwilligers. Ieder jaar helpen er zo´n 80 mensen om het feest tot een succes te maken.

 

Historie bands:

1993: Kaliber
1994: You and Me & Bertus Staigerpaip
1995: Pupils Power
1996: Fasten your seatbelts
1997: Kaliber & Snoek
1998: Volumia! & Curio
1999: Crystal Dream & Gewoon Jansen
2000: Jenrog & June
2001: Oliver & DJ
2002: De Sjonnies & Anderkovver
2003: Intwine & Forza
2004: Boulevard & The Bloose Brothers Revue
2005: Thuisband & MXL
2006: Boston Tea Party & Millstreet
2007: Crystal Dream & Glance
2008: Manilla & Lijn7
2009: K-Town & Funhouseband
2010: Noah & Halfvol
2011: STOOT! & Hillstreet
2012  Crystal Dream, de Thuisband, Harry Slinger, Peter Koelewijn, & Erik Mesie
2013: Beethoven Rocks & Grooveline
2014: The Young Beethoven & The Recipe.

2015:DJ Martin Moque en M.O.T, Vanderstarre, Sambapalooza

2016: The Originals en Beethoven Rocks

2017: Grooveline, JETSET live! en Sharon Doorson