KAART VERKOOP CARNAVAL 2022

KAARTEN VOOR LEDEN:

Ook dit jaar zijn de lidmaatschap / toegangskaarten alleen nog maar verkrijgbaar als e-tickets. Dit houdt in dat je zelf je toegangskaarten moet downloaden via internet. Je krijgt één uniek relatienummer die voor beide avonden geldig is. In verband met het beperkt aantal bezoekers, maximaal 500, moet je nu per avond het toegangsticket downloaden, dus één kaart voor elke avond downloaden!  De toegangskaarten kun je uitprinten of op je mobiele device meenemen.

Let op:

  • Leden hebben tot zaterdagavond 20 februari 2022, 23.11 uur voorrang op toegangskaarten. Daarna gaat ook het aantal ledenkaarten dat niet gedownload is in de vrije verkoop. Je kunt dan je toegangskaart nog downloaden zolang er kaarten beschikbaar zijn. Maar vol = vol!!
  • Je kaart geeft gegarandeerd toegang tot 20.00 uur. Daarna gaat jouw kaart de losse verkoop in.

Voor het downloaden van jouw toegangskaarten heb je een unieke relatienummer nodig, die je automatisch wordt toegestuurd als je lid bent.

Als lid heb je tot zaterdag 20 februari 23.11 uur de tijd om je toegangskaarten te downloaden daarna gaan ze in de vrije verkoop.

KLIK op onderstaande link voor:

kaarten leden carnaval 2022

 

KAARTEN VOOR NIET LEDEN:

De losse kaarten verkoop voor carnaval op zaterdag 26 februari 2022 en zondag 27 februari 2022 is gestart. Klik op onderstaande link om je kaarten te bestellen om er zeker van te zijn dat je toegang krijgt. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om losse kaarten aan de deur te kopen voor   €12,50 per stuk. De zaal is open vanaf 19:11 uur maar, VOL = VOL . (Maximaal aantal bezoekers is 500).

kaarten losse verkoop carnaval 2022