KAARTVERKOOP CARNAVAL 2019

KAARTVERKOOP CARNAVAL Toetenburgers 2019

Losse kaartverkoop:

Net zoals vorig jaar kunnen je de toegangskaarten via E-ticket kopen. Dit betekent dat wij geen kaarten meer verkopen via ons mailadres, maar dat ieder carnavalist de kaarten online moet bestellen en online moet afrekenen.  Deze toegangskaart kun je dan uitprinten of op je mobiele device  meenemen naar de zaal. Je kunt maximaal 19 kaarten per transactie bestellen.

Let op: je kaart geeft gegarandeerd toegang tot 20.00 uur, daarna gaat jou kaart de losse verkoop in.

Losse kaarten zijn te koop via onderstaande link:

losse kaartverkoop carnaval 2019

 

Lidmaatschapskaarten:

Voor de leden van onze vereniging geldt dat zij de E-tickets, voor de carnavalsavonden moeten downloaden. Dit houdt in dat wij geen fysieke lidmaatschap / toegangskaarten meer verstrekken, maar dat de leden zelf hun gratis toegangskaarten voor 4 avonden moeten downloaden via internet. Ook deze toegangskaarten kunnen dan uitgeprint of op een mobiel device worden meegenomen.

Voor het downloaden van de gratis toegangskaarten voor leden ontvangt ieder lid op het bij ons bekende e-mailadres een unieke relatienummer. Dit nummer moet online worden ingevuld om je eigen toegangskaart te kunnen downloaden. Enkele dagen nadat wij de betaling van de contributie hebben ontvangen zullen wij de toegangskaart vrij geven voor gebruik. Als je als lid geen mail met relatienummer heb ontvangen neem dan even contact op met de ledenadministratie via leden@toetenburgers.nl

Let op: Je kaart geeft gegarandeerd toegang tot 20.00 uur. Daarna gaat jouw kaart de losse verkoop in. Het downloaden van je toegangskaart kan tot twee week voor de carnaval. In dit geval dus tot en met zaterdag 16 februari 2019. Zorg er dus voor dat je zo spoedig mogelijk je toegangskaart download. Daarna is downloaden alleen nog mogelijk voor zover de voorraad strekt.

De toegangskaarten voor leden zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

lidmaatschapskaarten carnaval 2019