KAARTVERKOOP CARNAVAL 2018

KAARTVERKOOP CARNAVAL

 

Losse kaartverkoop:

Een van de zaken die wij dit jaar veranderd hebben is de kaartverkoop voor de carnavalsavonden in onze residentie. Vanaf dit carnavalsjaar zijn wij namelijk overgestapt op de verkoop van e-tickets. Dit betekent dat wij geen kaarten meer verkopen via ons mailadres, maar dat ieder carnavalist de kaarten online kan bestellen en online moet afrekenen.  Deze toegangskaart kun je dan uitprinten of op je mobiele device  meenemen naar de zaal.

Let op: je kaart geeft gegarandeerd toegang tot 20.30 uur, daarna gaat jou kaart de losse verkoop in.

Losse kaarten zijn te koop via onderstaande link:

https://carnaval2018tb.avayo.nl/transactions/new/70759

Lidmaatschapskaarten:

Ook voor leden van onze vereniging zijn wij overgestapt op het verstrekken van e-tickets. Dit houdt in dat wij geen fysieke lidmaatschap / toegangskaarten meer verstrekken, maar dat de leden zelf hun gratis toegangskaarten voor 4 avonden moeten downloaden via internet. Ook deze toegangskaarten kunnen dan uitgeprint of op een mobiel device worden meegenomen.

Voor het downloaden van de gratis toegangskaarten voor leden ontvangt ieder lid op het bij ons bekende e-mailadres een unieke relatienummer. Dit nummer moet online worden ingevuld om je eigen toegangskaart te kunnen downloaden. Enkele dagen nadat wij de betaling van de contributie hebben ontvangen zullen wij de toegangskaart vrij geven voor gebruik. Als je als lid geen mail met relatienummer heb ontvangen neem dan even contact op met de ledenadministratie via leden@toetenburgers.nl

De toegangskaarten voor leden zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

https://carnaval2018tb.avayo.nl/transactions/new/71023