BREULYFEEST 2015 EEN STORMACHTIG SUCCES!

 • De 23ste editie van het Breulyfeest belooft/ beloofde in meerdere opzichten een bijzondere avond te worden! Maar een ding is zeker Breulyfeest 2015 gaat de boeken in als een weer geslaagde avond.

  Ondanks de stormachtige middag die eraan vooraf ging met de regen en zware windstoten besloot de organisatie dat de vooruitzichten goed genoeg gingen worden om het jaarlijkse feest door te laten gaan. Links en rechts een extra spanbandje, een paar omgewaaide hekken, maar verder geen schade. Helaas hadden de gecontactreerde  bands The Euro’s en Beat it op het aller laatste besloten om te vertrekken vanwege de  vele regenval. Het Breulyfeest zou beginnen om 19:00 en om 18:30 uur hebben The Euro’s en Beat It besloten om niet te gaan spelen op het Breulyfeest. De reden was de veiligheid voor de muzikanten en het publiek, schreven ze op facebook. Ondanks dit onverwachtte snelle vertrek heeft de de organisatie  alles op alles gezet om haar gasten van het Breulyfeest niet teleur te stellen. Achter de schermen is heel hard gewerkt en ze hebben in zeer korte tijd  zelf een vervangende DJ en een band voor op het podium weten te regelen. Binnen drie kwartier was er weer muziek. Terwijl The Euro’s en Beat It het terrein nog niet af waren..
  DJ Martin Moque en M.O.T  en de band Vanderstarre hebben goed ingespeeld op de omstandigheden en de gasten konden de gehele avond genieten van hun muziek. Daarnaast heeft ook Samba Palooza bij gedragen aan deze bijzondere avond met een optredens.

  De ruim 1400 bezoekers werden tegemoet gekomen door een ieder  5 gratis consumptiemunten te geven en aan de kassa werden de entree kaarten verkocht voor de prijs van 12,50. En desalniettemin was het droog zodat de jaarlijkse ‘reünie’ aan de oever van de Breuly een zeer geslaagd feest werd. Het dak ging eraf!

  De Toetenburgers hebben laten zien dat men met hun positieve instelling , goede samenwerking en communicatie veel voor elkaar kunnen krijgen. Naast de EHBO, beveiliging, sponsoren, fotograaf , de vele vrijwilligers en organisatie is er een extra dank aan:  West audio, MSA sound &light, Luuk Wanders producties, Pascal van de Berg, Dj Martin Moque en M.O.T, Vanderstarre, Samba Palooza.

  Breulyfeest commissie hoopt volgend jaar 23 juli 2016 weer zo’n fantastisch publiek te mogen begroeten als bij deze 23ste editie !
  Foto: Image and More