CHECK VOOR BRAAMHUIS

  • Op 23 mei jl. hebben Prins Peter IV & Adjudant Marc van Cv. De Toetenburgers onder begeleiding van een kleine afvaardiging uit alle takken van de vereniging, een bezoek gebracht aan het Braamhuis in Zevenaar.

    Onder het genot van een kop koffie en een speciale Braamhuiscake, welke verkrijgbaar is bij bakkerij Braam in Zevenaar (deel van de opbrengst van de cake wordt gedoneerd aan de stichting),  heeft  Prins Peter IV een cheque ter waarde van € 150,–  overhandigd aan het Braamhuis. Dit bedrag is tot stand gekomen dankzij een Wagentoto waar de  leden van c.v. de  Toetenburgers aan konden deelnemen. In de wagentoto kunnen de leden aangeven hoeveel punten en welke plaats ze denken  behalen tijdens de Boemelparade in Zevenaar. Dit jaar kwam er geen winnaar uit de bus en besloten ze het geld te doneren aan het Braamhuis.

    Het Braamhuis zit net als de wagenbouwlocatie van c.v. de Toetenburgers aan het Goede Doelenplein op Reisenakker.  De Jan Braam Stichting maakt zich sterk voor aangenamere zorg voor iedereen die in de Liemers te maken krijgt met kanker. Aangenaam voor de patiënt en aangenaam voor familie. Voor en door de Liemers.