FELICITATIES AAN PRINS KAREL 1STE BOEMELBURCHT

 • Zaterdag 8-11-2014 is de nieuwe prins van Boemelburcht bekend gemaakt bij de Boemelaars. De Toetenburgers feliciteren de nieuwe stadsprins prins Karel de 1ste, en zijn adjudant Jorrin. Tevens feliciteren wij ook de  jeugdprins van Boemelburcht Jarrick de 1ste en zijn  adjudant Bart.

  Na een emotioneel afscheid van stadprins Wim de 1ste en zijn adjudant Frank, werd er nog speciaal door de maxigarde  van de Toetenburgers een dans voor hun opgevoerd, om hun te bedanken voor hun tommeloze inzet en bezoeken aan  en voor

  de dansgardes.

  De jeugdraad had een “Boemelburcht got talent” opgezet. Tot in de puntjes verzorgt en zeer gevarieerd optreden door de jeugdraad. Jeugdprins Jarrick leidt de jeugdraad met de leus “nu FF niets met ballen t’ is carnaval we gaan knallen”

  De Boemelaars hadden dit jaar de eer om voor de eerste keer de nieuwe stadsprins van Boemelburcht te leveren.. Na een fanatieke, uitputtende zwemact, kwam tijdens de prinswisseling, en niet geheel onverwachts Karel Vleming tevoorschijn als prins, met een pakkende leus “met de turbo d’r op, zetten wij Boemelburcht op z’n kop”.
  Het was een mooie en leuke avond en wij wensen iedereen een prachtig carnaval toe.