NIEUWE SITE

  • Carnavalsvereniging de Toetenburgers heeft een nieuwe site en daar zijn we trots op! De nieuwe site is ontwikkeld door Stijl en Vorm uit Arnhem. Vele gesprekken zijn gevoerd, vele uren programmeerwerk zijn uitgevoerd. De opdracht was voor Stijl en Vorm aanzienlijk meer werk dan berekend, met als resultaat dat de site ook later live is gekomen dan de planning was. Echter, wij als vereniging, staan er graag voor dat als we iets doen dat we het goed doen. Liever wat later en met een prachtig resultaat, dan dat we met minder genoegen moesten nemen.

    De nieuwe site is natuurlijk in onze nieuwe ┬ákleuren, fris, vrolijk en straalt gezelligheid uit. Daarnaast moet de site natuurlijk boordevol informatie staan. Via deze nieuwe site zullen wij jullie dan ook zoveel mogelijk op de hoogte houden van de aankomende activiteiten, algemene informatie over de vereniging, de kaartverkoop en nog vele andere zaken. Ook kunnen de gemaakte foto’s teruggevonden worden in ons fotoboek.

    De komende tijd blijven wij bezig met het aanvullen van informatie, kom dus binnenkort nogmaals kijken als je nog wat mist of als er nog wat leeg is, er wordt nog druk aan gewerkt.

    Onze dank gaat uit naar Stijl en Vorm voor het opleveren van deze mooie site.