PRINS PETER DE 4DE!

  • Afgelopen weekend  van 15 en 16 november 2014, is bij  de Toetenburgers een ‘olderwets’ gezellige pronkzitting gehouden, hier is prins Peter de 4e  geïnstalleerd. Prins Peter (Verhart) de 4de wordt bijgestaan door zijn adjudant Marc (van Hondel) en zij zullen ervoor zorgen dat de Toetenburgers komend carnavalsjaar vol enthousiasme vertegenwoordigd worden in Boemelburcht. Ze regeren onder de leus: Buur en buur 4 dagen samen aan het stuur.

    Na de installatie  van prins Peter de 4de en zijn adjudant Marc werd aan het publiek ook nog de twee nieuwe hofdames van de vereniging voorgesteld. Kristel Wanders en Malou Reintjes. Erik Schurmann is tevens geinstalleerd als de nieuwe president van de Toetenburgers.

    Naast alle geweldige acts heeft de Toetenburgerprijs altijd een speciaal plek in het programma.  De hoogste verenigingsonderscheiding van Carnavalsvereniging de Toetenburgers wordt jaarlijks uitgereikt en is dit jaar toegekend aan “Schutterij Eendracht Maakt Macht” uit Ooy. De Schutterij  heeft een bindende factor binnen het Ooyse verenigingsleven en levert hiermee een grote bijdrage aan een goede samenleving in de Ooyse gemeenschap.

    Al met al was het een zeer afwisselend programma vol humor in een gezellige aangeklede zaal en met een goede techniek. Niets was aan het toeval over gelaten en alles was tot in de puntjes geregeld. Met andere woorden  het was weer ‘olderwets’ gezellig en lachen.