PRONKZITTING 2016

 •  

  Beste carnavalsvierders, 

  Onze pronkzitting wordt gehouden op VRIJDAG 18 en ZATERDAG 19 november 2016.

  Dit jaar op andere avonden dan dat jullie van ons gewend zijn maar ook deze keer zullen jullie worden verrast door een programma vol amusement. Natuurlijk zullen onze dansgroepen, Raad van Elf, Senaat en Toetenburgerzangers hun stuk opvoeren en zal ook de Toetenburgerprijs weer worden uitgereikt.

  Om van het begin tot het einde van deze pronkzitting te kunnen genieten, verzoeken wij jullie om bijtijds in de residentie aanwezig te zijn. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open waarna om 19.41 uur het programma gaat beginnen.

  Entreekaarten zijn tot 3 november 2016 te reserveren bij Anky Schürmann per e-mail via pronkzitting@toetenburgers.nl. Geef bij je reservering ook de namen door van de personen met een lidmaatschap bij cv de Toetenburgers.

  De totale kosten van de reservering kan overgemaakt worden op ons IBAN rekeningnummer NL20 RABO 0384 8224 60 t.n.v. cv de Toetenburgers, onder duidelijke vermelding van de naam waaronder de reservering is geplaatst en het aantal gereserveerde kaartjes.

  De kaartjes kunnen tevens tegen contante betaling afgehaald worden op zaterdag
  12 november 2016 tussen 11.00 en 12.00 uur bij Anky Schürmann, Kampsingel 54 in Zevenaar.

  Op zondag 6 november 2016 vindt de voorverkoop plaats tussen 11.00 en 12.00 uur in de residentie van de Toetenburgers aan de Slenterweg. Tijdens deze voorverkoop is het mogelijk om aan te geven welke plek of welk tafel je wilt reserveren (zolang deze nog niet is verkocht).

  Entreekaarten zijn voor leden gratis en voor niet leden € 7,50 per kaartje.

  Met vriendelijke groeten,

  Namens de secretaris 

  Carnavalsvereniging de Toetenburgers