PRINS EN ADJUDANT

Prins Ashley 1 en adjudant Jeroen

 

Ik zou mij graag even willen voorstellen voor de mensen die mij nog niet kennen. Mijn naam is Ashley Jacobs. Ik ben geboren en opgegroeid in Zevenaar. Ik werk al 10 jaar bij Specialized Europe B.V., Waar ik veer systemen van mountainbikes service en repareer.

Op vroege leeftijd al in aanraking gekomen met het carnaval op de scholen en natuurlijk naar de optocht kijken.

op een gegeven moment hebben wij met mijn vriendengroep besloten om mee te gaan lopen in de optocht met een klein karretje. Wij hadden alleen nog een naam nodig. Iemand riep in een vergadering een keer zuup eens deur, want hij ging bier halen. Lichtpuntje: Deurzuupers. Hier kom ik en Jeroen dan ook vandaan. Van kleine karrtjes zijn wij gegroeit tot een groep die grote wagens gingen bouwen. Helaas hebben wij geen bouw locatie meer dus gingen een aantal wagenbouwers van ons naar de wagenbouw van de Toetenburgers, waaronder ik.

3 jaar geleden heb ik besloten om mij ook aan te melden voor de raad van elf. Ik had door de prinsschap van Jeroen (4 jaar geleden) de vereniging nog dichter leren kennen.

Wij hebben een leuke groep met allemaal verschillende mensen als Raad van elf. Het bevalt mij nog steeds om er bij te zijn.

 

Ik heb gekozen voor ervaring naast mij: Adjudant Jeroen (Nijland). Jeroen is ook afkomstig uit de Deurzuupers. Hij heeft een eigen bedrijf: Kristal ongedierte en schoonmaak. Hij is 4 jaar geleden Prins geweest.

 

Met carnavalske groet

 

Prins Ashley 1 en adjudant Jeroen

Het leven moet een FEESTJE zijn!!