OP=OP

 • Aankomend weekend, 15 en 16 november, is het dan weer zover. De Toetenburgers hebben pronkzitting.  Voor iedereen die hier nog bij aanwezig wilt zijn, reserveer nu nog de entree kaarten via E-mail:  pronkzitting@toetenburgers.nl  

  want op=op en weg=weg.

  De voorbereidingen zijn bijna klaar. Er wordt nog steeds geklust, geoefend en teksten geschreven. Kleding wordt genaaid en dansjes ingestudeerd. Dit alles om er weer twee leuke “OUDERWETS GEZELLIGE”pronkzitting avonden neer te zetten bij ons in de residentie aan de Slenterweg.

  We zullen een waardig afscheid gaan nemen van prins Wim de 1ste en adjudant Frank.

  De pronkzitting van de Toetenburgers heeft een ouderwets gezellig recept als thema gekregen. In de Ooyse praktijk van dokter Richard zijn vreemde patienten aanwezig en dan moet je de assistentes is eens zien.  Een buutreedner met podiummangst en een buutreedner uit Friesland!?? P&P  en Just the Two of Us staan voor ouderwets lachen en Bananen en Pruimen doen daar nog een schepje bovenop. De Toetenburgerszangers  zorgen voor een muzikaal intermezzo en voor showdans komen de dansgardes weer met gehele nieuwe dansen. De Toetenburgerprijs en de installatie van de nieuwe prins met hofdames, en de installatie van een nieuwe president maken de pronkzitting weer helemaal compleet, in een gezellige aangeklede zaal en met een goede techniek. Niets is aan het toeval over gelaten en alles is tot in de puntjes geregeld. Met andere woorden  het wordt weer ölderwets gezellig en lachen.

  aanvang pronkzitting 19.19 uur, deur open 18:45 uur

  einde pronkzitting ongeveer 23.30 uur.

  reserveer via E-mail: pronkzitting@toetenburgers.nl