Dansgarde

Wij zijn de dansgarde van C.V. De Toetenburgers. Al sinds het prille begin van de vereniging beschikken we ook over onze eigen dansgarde die vol enthousiasme optreden bij onze pronkzittingen, carnavalsactiviteiten en deelnemen aan verschillende dansconcoursen binnen en buiten onze eigen regio. Ook dansen de meiden van de midi mee tijdens de Boemelparade.

Naast deze activiteiten organiseren wij aan het einde van het seizoen nog een Dansmiddag, waarbij we alle broertjes, zusjes, papa’s & mama’s, opa’s & oma’s, vriendjes, vriendinnetjes en alle anderen die interesse hebben mogen komen kijken naar onze dansen van het afgelopen seizoen!

Op het moment beschikken wij over twee groepen, de mini’s en de midi’s. Logischerwijs wordt er opgedeeld in leeftijdscategorieën waarin we mogen deelnemen aan de concoursen. De mini is een gezellige groep dames waar je vanaf 4 jaar mee mag komen trainen. De midi bestaat uit een groep meiden vanaf 14 jaar. De midi traint op woensdag aan het begin van de avond en de mini traint op zaterdag aan het einde van de middag. Dit doen wij in de Schutterstent en wanneer we daar niet terecht kunnen we uitwijken naar het Crescendo-gebouw, iets verderop.

Groepen

Op het moment beschikken wij over twee groepen, de mini’s en de midi’s. Logischerwijs wordt er opgedeeld in leeftijdscategorieën waarin we mogen deelnemen aan de concoursen. De mini is een gezellige groep dames waar je vanaf 4 jaar mee mag komen trainen. De midi bestaat uit een groep meiden vanaf 14 jaar. De midi traint op woensdag aan het begin van de avond en de mini traint op zaterdag aan het einde van de middag. Dit doen wij in de Schutterstent en wanneer we daar niet terecht kunnen we uitwijken naar het Crescendo-gebouw, iets verderop.

Meedoen?

Om deel te kunnen nemen bij onze dansgarde hoef je eigenlijk niet veel te kunnen. We vinden het leuk als je gemotiveerd bent en het dansen graag wil leren, dan leren wij jou de rest! Ook is het belangrijk dat je het gezellig vindt en dat je er plezier in hebt.

Zien we je snel??

Meer weten?

Als je naar aanleiding van dit stukje vragen hebt, mag je die gerust stellen! Ook als je het leuk vindt om een keer mee te komen trainen kan je ons een mailtje sturen. Ons mail-adres is: dansgroepen@toetenburgers.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kan ons ook volgen op facebook: www.facebook.com/DGdeToetenburgers hier vind je leuke foto’s en updates over waar we mee bezig zijn.